December is feestweek!

December is feestmaand!

5 december 2016

Dat ik hélemaal fan ben van kerstmis hoef ik jullie ondertussen wellicht niet meer te vertellen. De Sint is nog niet helemaal het land uit of ik heb m’n kerstboom alweer vanonder het stof gehaald (oeps, het is nog steeds een plastieken exemplaar!). Mijn huisje is er dan ook helemaal klaar voor en ik kan bijna niet meer wachten tot de vele gezellige kerstfeestjes die alvast op mijn planning staan. December is dan ook al jaren een van mijn favoriete maanden van het jaar, en dus wordt het dit jaar ook op de blog opvallend zichtbaar. December is feestmaand, en dat wordt binnenkort snel duidelijk! Naast heerlijke kerstreceptjes vind je hier deze maand dan ook een heleboel inspiratie, van je kersttafel tot je kerstpakjes, dit jaar gaan we er hélemaal voor! Tot binnenkort!

P.S. Jij feest dit jaar toch ook mee?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige post

Romige broccolisoep

Volgende post

Dit zijn de gezelligste kerstmarkten van het land