Mijn favoriete kleine dingen #2

Mijn favoriete kleine dingen #2

31 oktober 2015

Oktober is weer voorbijgevolgen, en dus is het weer tijd voor een nieuwe recap. Het leek me leuker om dit overzichtje aan het einde van iedere maand te posten, zo kan ik de leuke dingen die ik de voorbije maand heb mogen meemaken eens rustig overlopen. En dat waren er best weer een heleboel. De herfst is van start gegaan, ik mocht naar heel wat leuke feestjes en ook Halloween kwam deze maand weer aan bod. Benieuwd naar de kleine dingen die ik de afgelopen maand zo leuk vond?

Ik mocht walnoten rapen in de tuin

Achteraan de tuin hebben we een grote notenboom. Eentje waar we deze zomer niet de beste vriendjes mee waren (want hij durft onze zon wel eens stelen). Maar nu de herfst is aangebroken maakt hij het toch weer helemaal goed. De tuin ligt bezaaid met honderden walnoten. Heel erg lekker en vooral heel leuk om deze keer verse walnoten op tafel te zetten! Hoe ik toch iedere keer weer blij word wanneer ons gras weer veranderd is in een notentapijt.

Er zijn weer heel wat nieuwe series gestart

Hoera, de meeste season breaks zijn voorbij en dus kruipen we weer samen onder ons fleecedeken voor de buis. Zo is Homeland opnieuw van start gegaan met een vierde seizoen (dat zich trouwens volledig in Berlijn afspeelt *doet een vreugdedansje*) en ook Fargo is terug, ware het niet met een heel andere verhaallijn. Het tweede seizoen begon alvast veelbelovend en iedere dinsdag zit ik trouw voor mijn Netflix-buis voor een nieuwe aflevering! En héél leuk nieuws voor alle Netflix-fans: Friends staat integraal online! Hoeraaaa!

Mijn nieuwe mantel mocht eindelijk mee naar buiten

Heel blij was ik toen ik die mantel uit de kast mocht halen. Ik had hem namelijk al sinds augustus liggen (beter op tijd dacht ik zo) en ik was meteen helemaal verliefd. Normaal heb ik dat niet zo met kledij maar deze keer moest ik hem echt mee naar huis nemen. En nu het eindelijk wat kouder is geworden mag hij met mij mee op stap. Lekker warm én nog eens zo’n leuk kleurtje, ik ben alvast heel blij!

Herfst betekent lichtjes, gezellige pantoffeltjes en heel veel fleece

Ik gaf het eerder al aan, ik hou van de herfst! Dat betekent ook weer elke avond thee drinken, mijn gezellige pantoffeltjes aan en onder mijn fleecedeken kruipen. En natuurlijk al die gezellige lichtjes aan. Werkmodus off, pyjama-modus on en genieten meer! Laat het buiten maar waaien en regenen, binnen is het heerlijk warm.

Er werd weer heel wat gegriezeld met Halloween

Dit jaar vierde ik Halloween een weekje vroeger dan normaal. Papa is namelijk jarig op Halloween en omdat het dit jaar op een zaterdag valt moeten we dat natuurlijk vieren. Samen met de klasvriendinnen haalden we onze verf en halloween-outfits boven! En het werd een heerlijke avond. Met aangepaste Halloween-hapjes en -drankjes gingen we de nacht in, een uurtje langer nog zelfs, want het zomeruur werd winteruur en dus konden we nog een uurtje langer blijven liggen op zondag! Heerlijk, ik kijk alweer uit naar een volgend verkleedfeest!

Hoe is jullie maand verlopen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige post

6 redenen waarom jouw bloemen zo snel verwelken

Volgende post

In 5 stappen naar de perfecte kruidentuin