First things first: welkom!

DSC_0831

Hier is ie dan, mijn eerste blogpost! Misschien niet de meest sexy blogpost die ik ooit zal schrijven, maar het leek me wel een goed idee om toch even een soort van inleiding te maken. Ik zat al een hele tijd met het ‘blog-idee’ in mijn hoofd, maar durfde er eigenlijk nooit echt mee beginnen. Wat heb ik allemaal te vertellen (of beter, te schrijven) dat ik op het internet wil gooien? En bestaan er niet al zo’n miljoen lifestyle-blogs? Maar een van de vriendinnetjes (zelf ook een blogster) overtuigde me! Ook zij had lang getwijfeld, maar uiteindelijk moet je het vooral doen omdat je het leuk vindt. En schrijven heb ik altijd al leuk gevonden. Van zodra ik mijn eerste woordjes kon lezen, verdiepte ik me in leesboeken, later ook in non-fictieboeken en  vandaag lees ik nog steeds. Door al dat lezen begon ik als klein meisje ook steeds vaker zelf te schrijven. Ik vond het leuk om mijn gedachten op papier te zetten of om gedichtjes neer te pennen. Hoewel ik dat laatste eigenlijk niet meer doe, schrijf ik nog altijd graag. De laatste jaren kwam het er echter nog maar weinig van, ik had niet veel tijd en deed in mijn vrije tijd eigenlijk veel liever andere dingen. Maar sinds ik aan het werk ben, heb ik weer wat meer tijd (en zin) gekregen in dat schrijven. En zo is dit blog ontstaan. Je zal hier voornamelijk de (kleine) dingen vinden die me blij maken, zoals leuke recepten, doe-dingen, reistips, maar ook persoonlijke posts. Samengevat, alles wat ik leuk vind.

Bij deze dan ook welkom, en tot snel op mijn blog!

Taïs

Geef een reactie