Herfst bucketlist: 20 dingen die ik dit najaar wil doen

Herfst bucketlist: 20 dingen die ik dit najaar wil doen

9 oktober 2020

De dagen worden korter, de regen valt steeds vaker met bakken uit de lucht en ook die dikke truien liggen alweer standaard in mijn kledingkast. Het is herfst, en daar heb ik opnieuw ongelofelijk veel zin in! En jij misschien ook wel, want na een korte poll op Instagram, bleek dat de meerderheid hier toch ook wel (stiekem) houdt van fleecedekentjes, theetjes en gezellig cocoonen. YES! Om die herfst nog leuker te doen worden, maakte ik een herfst bucketlist met dingen die ik dit najaar zeker wil doen. Al was het maar omdat ik het zo fijn vindt om lijstjes af te vinken. Klaar om mee te doen?

Dit jaar voelt de herfst toch een beetje anders aan dan alle andere jaren. Meestal kijk ik er écht naar uit om weer wat meer tijd thuis te spenderen na een drukke zomer. Maar omdat ik de zomer van 2020 vooral op het gemakje thuis heb doorgebracht, snak ik stiekem ook naar leuke dingen doen met vrienden en familie. Daarom wilde ik maar wat graag een herfst bucketlist maken. Het is namelijk wel fijn om wat leuke dingen in te plannen, of dat nu gezellig thuis is of buiten in de natuur. Want ook al zullen we de komende maanden wellicht nog heel wat tijd thuis moeten spenderen, we kunnen er maar beter het beste van maken, niet?

In de keuken

1. Een appeltaart bakken met veel kaneel
2. Pompoensoep maken
3. Zelf chai tea latte maken
4. Een nieuw stoofpotje uitproberen
5. Een gezellige brunch organiseren
6. Een foodbox bestellen

Herfst bucketlist: 20 dingen die ik dit najaar wil doen

Op stap

7. Gaan wandelen in het bos
8. Een museum in de buurt bezoeken
9. Naar een gezellige koffiebar gaan
10. Naar de zelfpluktuin gaan

Gezellig thuis

11. Elke avond (geur)kaarsen branden
12. Een boeketje droogbloemen voor mezelf kopen
13. Op zoek gaan naar een nieuwe outfit om thuis te chillen
14. Mijn garderobe herfst- en winterproof maken
15. Een nieuw boek lezen
16. Gilmore Girls uitkijken
17. Een enge film bekijken

Herfst bucketlist: 20 dingen die ik dit najaar wil doen

Lijstjestijd

18. Een nieuwe Spotify-playlist maken voor de herfst
19. Een lijst maken met films die ik dit najaar wil zien
20. Een kerstlijst maken met cadeautjes voor anderen (én voor mezelf)

Wat wil jij deze herfst gaan doen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige post

Tips voor een weekend in Brugge

Volgende post

4 tips om minder op je smartphone te zitten