Hoera, de kleine dingen is 1 jaar!

Hoera, ‘de kleine dingen’ bestaat 1 jaar!

18 juli 2016

Hoera, mijn blog bestaat vandaag 1 jaar! Een mijlpaal als je ‘t mij vraagt, want wat begon als een wekelijks gekriebel over de dingen die ik leuk vond, is uitgegroeid tot een projectje waar ik met veel trots heel wat uurtjes per week aan spendeer. Waar ik in het begin nog wat op zoek was naar het hoe en wat, is dat een jaartje later toch net iets anders. Toch staan er de komende maanden nog heel wat spannende dingen te gebeuren. Maar laten we nu maar eerst even een kijkje in het voorbije jaar nemen. Da’s vandaag toch nog nét dat tikkeltje specialer!

Met een bang hartje drukte ik precies een jaar geleden voor het eerst op publish. Wist ik veel dat het zou uitgroeien tot een ontspoorde hobby waar ik per week niet minder dan vijfentwintig uurtjes zou aan spenderen. Maar op dat moment was het vooral een nieuwe uitlaatklep. Een plekje waar ik helemaal mezelf kon zijn, waar ik kon vertellen over de dingen die me blij maakten, over de dingen die ik graag deed en had meegemaakt. Het was een idee waar ik al heel wat jaren mee speelde, maar dat ik nooit had durven uitvoeren. Maar na heel wat getwijfel zette ik toch de stap. De kleine dingen was geboren. En het groeide uit tot iets moois.

Nu we een jaar verder zijn, kijk ik met veel plezier terug op het voorbije jaar. Het was niet altijd even makkelijk, zeker niet in het begin, want hoewel ik zoveel wilde vertellen, vond ik het vaak moeilijk om het allemaal op papier te krijgen. Ik schreef over de kleine dingen in het leven die me blij maakten, maar ook over de dingen die me raakten, die me ontroerd hadden. Ik deelde heel wat receptjes, die steeds met heel veel enthousiasme door jullie werden onthaald, ik verkende een klein deeltje van de wereld en  probeerde ook jullie te inspireren. Ik ging aan het diy’en, leerde andere bloggers kennen en schreef voor het eerst in samenwerking met. Het was een fantastisch jaar waarbij ik erg veel bijleerde, niet alleen over het schrijven, maar ook over WordPress, over SEO en over fotograferen. En dat laatste, daar begin ik me steeds beter in thuis te voelen.

Maar omdat het leven natuurlijk niet stilstaat en ook mijn blog blijft evolueren, gaat er de komende maanden wellicht heel wat veranderen hier. Nog steeds zal de kleine dingen vol heerlijke receptjes, leuke uitstapjes en diy’s staan, maar er zal net iets meer focus komen en niet iets minder manusje-van-alles. Een nieuwe wending gaat echter ook gepaard met een nieuwe look&feel, en die komt er -tromgeroffel- binnen een grote maand eindelijk aan. Een klein zijprojectje waar ik al geruime tijd mee bezig ben en waarvan ik bijna niet meer kan wachten om het met jullie te delen!

Drie hoeraatjes dus voor de blog, maar vooral ook voor jullie. Want zonder mijn trouwe lezers zou het nooit uitgegroeid zijn tot wat het nu is. En ook bedankt aan jou, nieuwe lezer, bedankt dat je even langskomt om me wat beter te leren kennen. Want het zijn fijne mensen zoals jij die het allemaal zo speciaal maken. Tijd voor een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen, ideeën en blogposts. Maar vooral, tijd voor een fantastisch nieuw jaar dat hopelijk even speciaal mag zijn als het vorige. Daar teken ik voor!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige post

Zo organiseer je de perfecte picknick

Volgende post

3 films die je reiskriebels geven