Our family is growing!

Our family is growing!

31 augustus 2018
Hi guys! Het is zo ongelofelijk lang geleden dat ik nog eens online ging piepen, dat ik me er bijna schuldig over voel. Maar eerlijk is eerlijk, ik had mezelf altijd voorgenomen dat wanneer ik er even geen zin in had, ik er dan ook gewoon aan ging toegeven. En zogezegd, zo gedaan, want nu heb ik er opnieuw ongelofelijk veel zin in!

We’ve got news!

Dat de inspiratie en vooral de goesting de voorbije maanden een beetje weg waren, heeft alles te maken met een belangrijke verandering in mijn leven (en eigenlijk vooral in dat van vriendlief en mezelf). In januari verwachten wij namelijk ons eerste kindje en ik ben echt zo enthousiast om dit eindelijk met jullie te delen. Wij worden mama en papa, oh boy! Ik heb heel erg lang getwijfeld of ik dit verhaal op de blog wilde delen en was er lang van overtuigd dat ik dat eigenlijk veel liever tussen ons en onze vrienden en familie wilde houden. Maar plots kwam het besef dat ik hier eigenlijk best wel veel persoonlijke verhalen met jullie deel en dat dit allermooiste verhaal dan ook niet mocht ontbreken.

Alleen ons geheimpje

In het begin wilde ik het enorm graag gewoon tussen vriendlief en mezelf houden. Ik vond het dan ook behoorlijk eng om het aan andere mensen te vertellen. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar ik was de eerste maanden erg onzeker en stiekem ook een beetje bang. Ik vond het dan ook allemaal behoorlijk onwerkelijk in het begin. Het aan mensen vertellen maakte het dan misschien echter, het maakte het ook extra spannend bij elk bezoekje aan de gynaecoloog. Bovendien namen de misselijkheid en vermoeidheid vanaf de tiende week behoorlijk de bovenhand en moest ik zelfs eventjes thuisblijven van het werk. Ik had in het begin best moeite met het meer naar mijn lichaam luisteren, maar besefte al snel dat het nu meer dan ooit belangrijk is om mijn manier van leven aan te passen aan dat van dat kleine wondertje in m’n buik.

En de blog?

De voorbije maanden was mijn energiepijl behoorlijk onder nul. Maar nu ik die energie weer teruggevonden heb, heb ik ook weer ongelofelijk veel zin om te bloggen. De topics blijven dan ook nog steeds dezelfde. Je mag dus opnieuw heel veel lifestyle- en reisverhalen verwachten, aangevuld met de nodige persoonlijke posts. En jawel, daar zal ook wel eens een mamapost tussen zitten, maar ik ben voorlopig niet van plan om hier een mamablog van te maken. Zo bestaan er namelijk al erg veel en die doen het trouwens meer dan goed! Misschien zet ik mijn favoriete blogs wel eens op een rijtje, dan kunnen alle andere mamalezers daar ook eens een kijkje nemen. Tot snel!

Comments (1)

  • irene | tussenmarsenjupiter

    31 augustus 2018 at 15:14

    Ieeeh zo spannend! Gefeliciteerd met jullie baby! Kan me eigenlijk best wel inbeelden dat je het graag voor jezelf wou houden. Ik denk dat ik dat ook zou willen, maar langs de andere kant zou ik ook niet kunnen wachten om het te delen. Denk ik dan. Want ik ben nog lang niet zwanger.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige post

Uitgelezen: Opgeruimd! De manga

Volgende post

Mocktail: virgin strawberry mojito