over

Hej, en welkom op mijn blog! Ik vind het heel fijn dat je hier terechtgekomen bent. Laat ik mezelf dus eerst maar even voorstellen.

Mijn naam is Taïs, ik ben 27 jaar en woon in het kleine maar gezellige Wevelgem.Ik hou enorm van nieuwe dingen uitproberen (zowel in de keuken als ernaast), van reizen en van de kleine dingen in het leven. En natuurlijk ook van schrijven. Voor mij is schrijven een manier van denken, van verwerken, waarbij ik mijn gedachten probeer om te zetten in iets tastbaars. Want een denker ben ik altijd al  geweest. Al van toen ik klein was kon ik urenlang alleen zijn, gewoon ik en mijn gedachten. En dat vond ik wel leuk. Nog steeds eigenlijk. Maar soms wil je die gedachten toch ook even delen. En dan schrijf ik. Met dit blog wil ik graag delen wat me blij maakt, wat ik leuk vind. Met andere woorden, welke kleine dingen het leven net dat tikkeltje specialer maken. Want geef toe, het leven is toch zoveel fijner wanneer je al dat leuks ook met anderen kunt delen.

Naast persoonlijke posts zal je hier heel wat makkelijke receptjes, doe- en reistips vinden. En af en toe ook een happy playlist. Want ook dat maakt mij gelukkig. En hopelijk jullie ook. Naast mijn blog kan je me ook vinden op Facebook, Bloglovin en Instagram