Onze woonkamer kreeg een upgrade met Desenio
Hi, en welkom op mijn blog! Ik ben Taïs, 29 jaar. Samen met mijn vriend en dochter Alix (2018) woon ik in het kleine maar gezellige Wevelgem.

Ik begon in 2015 met bloggen omdat ik een plekje zocht waar ik mijn gedachten kon neerpennen en waar ik de dingen die me blij maakten kon delen met de wereld. Ondertussen is dekleinedingen.be uitgegroeid tot een gezellige community waar je naast heel wat persoonlijke posts ook lekkere en simpele receptjes, toffe reistips en veel lifestyle terugvindt. Ik ga dan ook graag op zoek naar kleine dingen die het leven leuk maken en probeer elke dag te genieten van het leven, op mijn manier.

Ik neem jullie mee langs de vele plekken die ik samen met vriendlief ontdek tot de fijne weekends die ik samen met mijn gezinnetje, familie en vrienden doorbreng. Want het leven is veel te kort om er niet ten volle van te profiteren. En eerlijk, het wordt nog leuker wanneer je het kan delen. 

Naast mijn blog kan je me ook vinden op Instagram, waar ik geregeld een blik achter de schermen gun, én op Facebook waar je altijd op de hoogte blijft van mijn laatste blogposts.