Recept: quinoa met tomaat en buffelmozzarella

Quinoa met tomaat en buffelmozzarella

30 oktober 2016

Het heerlijk verlengde weekend kondigde eindelijk ook de herfst aan. De felgekleurde blaadjes toverden het landschap om en gaven het z’n langverwachte herfstgloed. Het zonnetje zorgde ervoor dat we nog een laatste keer konden genieten van de warmte op ons gezicht. Heerlijk weer dus dat smeekte om een even heerlijk gerecht. En dat toverde ik maar al te graag op mijn (en jullie) bordjes. Dit gezonde herfstgerechtje zet je in een halfuurtje op tafel. Perfect als snelle lunch of als bijgerecht. Eet smakelijk!

Omdat ik fan ben van snelle gerechtjes, ging ik aan de slag met enkele van m’n favoriete ingrediënten. Tomaatjes, mozzarella en basilicum, drie dingen die je dan ook steeds in m’n koelkast kunt terugvinden. Wanneer ik weinig tijd heb, tover ik met deze drie ingrediënten heel snel een lekker gerecht op m’n bord. Toch was ik op zoek naar iets nieuws. De verschillende broodjes, slaatjes en pastaatjes caprese konden namelijk ook eens wat afwisseling gebruiken. 

Ik ging aan de slag met een heerlijke quinoa-bulgur mix (die vind je o.a. bij Delhaize) en voegde er m’n drie favorieten aan toe. Een klein beetje anders ditmaal, want ik gebruikte deze keer ook de oven. Gebakken tomaatjes, gegrilde mozzarella en frisse basilicumblaadjes maken dit gerechtje helemaal af! Eet smakelijk! 

Recept: quinoa met tomaat en buffelmozzarella

[yumprint-recipe id=’10’]Recept: quinoa met tomaat en buffelmozzarella Recept: quinoa met tomaat en buffelmozzarella

Comments (2)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige post

Zo maak je meer tijd voor jezelf

Volgende post

Mijn favoriete kleine dingen #12