Vier feest met Beaublue!

Vier gezellig feest met Beaublue (+ kortingscode!)

9 juni 2016

Dat ik fan ben van een heerlijk feestje op z’n tijd, hoef ik jullie wellicht niet meer te vertellen. Het gezellige samenzijn met vriendinnen, het ophalen van fijne herinneringen en de onmisbare lachbuien die daar meestal mee gepaard gaan, ik kan er maar niet genoeg van krijgen! Tel daarbij nog eens die heerlijke hapjes, taartjes en andere lekkernijen die op elk feestje standaard aanwezig (moeten!) zijn, en mijn dag kan niet meer stuk! Een samenwerking met Beaublue leek me dan ook de perfecte manier om dat alles die extra feestelijke touch te geven. Enkele weken geleden zat er dan ook een fantastisch feestpakket in de bus, wachtend op dat perfecte feestje waar het zich helemaal kon ontpoppen tot mijn ideale feestbuddy. Mijn afternoon tea kon alvast niet meer stuk, en ik laat je dan ook graag zien hoe ook jij dat kan! 

Vier feest met Beaublue!

Laat ik Beaublue eerst eventjes aan jullie voorstellen. Dit fantastische team van enthousiastelingen staarde zich de voorbije jaren blind op de prachtige Pinterest-borden waar feestjes eruit lijken te zien alsof ze recht uit een doosje komen. En geef toe, hoe vaak hebben we dat zelf al niet gedaan? Ook ik kan uren rondsurfen in de wondere wereld van Pinterest, een plekje waar je even kan wegdromen tussen de prachtige huizen, outfits, feestjes en gerechtjes. Feestjes die je zelf ook wel eens een keertje wil organiseren. En laat dat nu net zijn waar Beaublue met de oplossing lijkt te komen. Hun feestbox laat je aan de hand van vijf vragen dan ook je eigen onvergetelijke feestje samenstellen.

Vier feest met Beaublue!

Eerst en vooral mocht ik mijn feestje kiezen. Vier je volgende week je verjaardag? Of ben je net verhuisd? Ik had de keuze uit een van de negen thema’s en ging aan de slag met een van de vele ontwerpen. Het werd uiteindelijk het theekransje, een snoepzoet thema met prachtige pastelkleurtjes en gezellige theekopjes. Daarna kan je de grootte van je box kiezen. Ik kreeg de essential box toegestuurd, de middelste box van de drie, en vond deze box best uitgebreid! Het enige wat ik nu nog hoefde te doen was het aantal genodigden aan te duiden en mijn box te personaliseren. Jawel, met eigen uitnodigingen, menukaartjes en placemats. Al waren de placemats achteraf gezien een klein beetje too much, maar hé, ik houd dan ook eerder van een basic tafel!

Vier feest met Beaublue!

Mijn feestbox bestond uit zeemzoete uitnodigingen en afsluitstickers, een mintkleurige tafelloper, roze servetten met bijhorende stickers, kleurrijke placemats, gepersonaliseerde menukaarten, drie kleurtjes ballonnen, een tasselslinger, een muurposter en wenskaartjes. Een compleet feestpakket dus, perfect om een prachtige tafel aan te kleden!

Vier feest met Beaublue!

De feestpret begon voor mij trouwens al een dagje eerder, want er stond dan ook heel wat lekkers op het menu. Ik koos voor het heerlijk madammentaartje van Jeroen Meus, een zeemzoete roomkaastaart met framboos en petit-beurekoekjes! Een aanrader als je ‘t mij vraagt, want hoewel ik de taart de dag nadien met een bang hartje uit z’n springvorm haalde, stond hij enkele uren later prachtig te poseren op mijn pastelkleurige tafel. De mintkleurige tafelloper, de roze servetten en de vrolijke slingers maakten het plaatje helemaal af.

Vier feest met Beaublue!

De taart werd het pronkstuk van de tafel, en na al dat poseren voor de camera werd het ‘m zelfs bijna fataal. Maar hij smaakte des te lekker, gezellig samen met vriendinnen en een vat vol verhalen. Wat later werd de taart aangesneden, de kopjes koffie volgeschonken en de verhalen een voor een verteld. Het werd een gezellige namiddag, vol leuke momenten, hilarische lachbuien en mooie herinneringen. En is dat niet net waar we zo af en toe allemaal wel eens nood aan hebben?

Vier feest met Beaublue!

En omdat het nu eenmaal fijn is om al die leuke momenten ook met anderen te delen, kunnen jullie met de kortingscode PARTY-DEKLEINEDINGEN nu ook zelf zo’n feestpakket bestellen, en dat met 15% korting! Want het leven is veel te kort om al die gezelligheid niet met de mensen rondom ons te delen. Het feestpakket kan je trouwens later nog een paar keer opnieuw gebruiken, want deze feestbuddy bevat veel meer dan de ingrediënten voor 8 personen. Een win-win-situatie dus, want zo kan je niet één, maar heel veel feestjes geven! En dat allemaal met 1 feestpakket! Niet overtuigd van de inhoud van het pakket? Dan stel je jouw pakket eenvoudigweg zelf samen, want dat kan natuurlijk ook! Mij hoef je dus niet meer te overtuigen, want mijn feestje was alvast meer dan geslaagd!

Vier feest met Beaublue!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige post

Gezonde yoghurtijsjes met fruit

Volgende post

Zo overleef je een lange vlucht