Onze woonkamer kreeg een upgrade met Desenio

Onze woonkamer kreeg een upgrade met Desenio

10 augustus 2020

Het is al een tijdje geleden dat ik jullie nog eens een blikje achter de schermen gunde. We zijn het voorbije anderhalf jaar dan ook iets minder bezig geweest met projectjes in huis, en dus was er ook net iets minder om te delen. Toen Desenio me een tijdje geleden contacteerde met de vraag of ik een samenwerking zag zitten, leek het me het ideale moment om de woonkamer eens onder handen te nemen. Een nieuw likje verf en een aantal fantastische kaders aan de muur maakten een wereld van verschil. En eerlijk, ik ben nog elke dag heel erg blij met het resultaat!

We blijven nog even hier

Er is even een tijdje geweest waar we twijfelden of we in ons huidig huisje wilden blijven wonen of niet. We wonen hier heel erg graag, hebben een heel leuke tuin met veel groen en vinden het hier heel gezellig in de buurt. Alleen dromen we soms ook van een huisje ergens op de buiten met zicht op de velden, een iets grotere leefruimte en misschien nog een extra kamer voor onze hobby’s.

We keken dus al best lang rond, je weet namelijk maar nooit wanneer je droomhuis plots opduikt, maar beseften na een aantal huisbezoeken steeds meer dat het hier eigenlijk bijlange zo slecht nog niet is. Niet dat ik het ooit echt slecht heb gevonden. Maar de aard van het beestje kijkt nu eenmaal ook graag verder.

Nu ons gezinnetje binnenkort nog een beetje groter wordt, beslisten we om dat verhuisplan nog eventjes uit te stellen. Zo hoogzwanger verhuizen of dozen inpakken met een newborn leek ons dan ook niet echt het ideale moment. Vooral omdat er bij ons ook echt geen haast is om iets anders te vinden. En dus kwam er ook weer wat meer tijd vrij om onze huidige stek nog wat extra ‘ons plekje’ te maken.

Onze woonkamer kreeg een upgrade met Desenio

Onze woonkamer kreeg een upgrade met Desenio

Tijd voor een upgrade

De binnendeuren kregen een laagje witte verf en ook de raamkozijnen werden onder handen genomen (met een grote dankjewel aan Brecht die daar toch wel de nodige uurtjes zoet mee was). En dankzij de samenwerking met Desenio kregen ook de muren een upgrade. Niet met verf deze keer, wel met een aantal prachtige eiken kaders met posters die nu eens perfect in ons interieur passen.

Het vergde wel een paar uren tijd om die website van Desenio uit te spitten, want écht, er was zoveel keuze. Je vindt er namelijk – en ik overdrijf niet – zo’n 5.000 posters waaruit je kan kiezen. Na een korte voorselectie was het uiteindelijk Brecht die de knoop doorhakte en op de bestelknop drukte.

Onze keuze op Desenio

Voor de woonkamer gingen we voor drie verschillende eikenhouten kaders. Ze passen perfect bij het andere hout in ons huis en voelen echt heel sterk aan. Wij zijn er alleszins heel erg blij mee. De posters kozen we uit de collectie ‘grafische posters’ omdat we erg houden van een simpel en rustig interieur. Maar er mocht natuurlijk wel wat kleur inzitten. We kozen voor de combinatie van oudroze, wit, blauw en zwart en dat bleek fantastisch goed samen te gaan. Dit zijn de posters die we uitgekozen hebben: The Beauty of Silence, Dried Leaf N° 1 en Unravel N° 1.

De posters hebben we wat asymmetrisch opgehangen, en ik vind het écht een geslaagd geheel geworden. Het geeft onze woonkamer een stijlvolle upgrade en is ook een echte eyecatcher. Het viel iedereen die ons onlangs een bezoekje bracht dan ook meteen op. Zalig! Ik moet eerlijk toegeven dat ik er ook nog elke dag heel enthousiast over ben.

Dit blogartikel werd geschreven in samenwerking met Desenio.

desenio

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige post

De leukste tips voor een dagje Kortrijk

Volgende post

Op reis naar de Elzas: dit zijn onze tips